Centern är inte liberala. Alls…

Det är inte medmänskligt att ge bort andras pengar.” skriver Carolin Dahlman och vi kan bara hålla med!Centerpartiet vill gärna utmåla sig som småföretagarnas vänner men samtidigt försöker de använde skattepengar för att konkurrera ut dem. Det går liksom inte ihop.

Dahlman fortsätter att lista de punkter där C inte direkt är vänner av småföretagen. Hon ställer även frågan ”Så hur företagsvänliga är C egentligen?” en aning retoriskt. Medan C svänger fram och tillbaka så går vi till val på avregleringar och skattesänkningar som ett steg för att hjälpa företagandet i Sverige.

Hon nämner även Centerpartiets inställning i migrationsfrågan där skattebetalarna ska stå för kostnaderna. Vi tycker att den som vill stödja migration ska få göra det. Den som vill ge bistånd ska få göra det, o.s.v.. Det är inte medmänskligt att ge bort andras pengar. Och det är inte medmänsklighet att behandla skattepengar utan respekt.

Det finns ett parti som står för sänkta skatter och fri konkurrens. Skriv ”Klassiskt liberala partiet” på en blank valsedel och du inte hittar våra. Vi ställer upp i alla fall. Även kommunfullmäktige i Kristianstad.

Läs Dahlmans artikel på Kristianstadsbladets sida. Du kan också följa henne på Twitter.