Påminnelse: Demonstration emot Obamas politik

Den 4:e september, nästa onsdag, håller Liberala partiet demonstration mot Barack Obamas ofrihetliga politik. Med anledning av det senaste årets avslöjande om USA:s massövervakning, ett förestående militärt angrepp på Syrien och de grova övergreppen på mänskliga rättigheter som sker på bland annat Guantanamo-basen hoppas Liberala partiet att alla som har möjlighet kommer och visar sitt för mänskliga rättigheter, integritet och fred.

Tid: 4:e september, klockan 17.00.

Plats: Dag Hammarskjölds väg 14, Diplomatstaden, Stockholm.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/170156793168889/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Varför sluter inte LP upp på Medborgarplatsen med 4:e september nätverket? Ett utmärkt tillfälle att visa upp sig, ingen förutom de närmast sörjande kommer att veta om att LP demonstrerar.

  2. Toppen! Se till att ringa upp journalister, även för mindre media, och berätta om evenemanget. Många journalister som inte kommer in i första raden på Obamas presskonferens lär leta efter något eget material att stoppa in. Se till att förbereda några argument om sånt som just nu florerar i massmediarubrikerna.

  3. Jag tror vi blev kanske 50 pers eller så totalt under eftermiddagen.

    Som jag förstod det så innehöll 4:e september-människorna en del element som vi inte vill bli förknippade med.

    Vi blev omnämnda i SVD och eventuellt i någon av de andra tidningarna och vi har skickat in insändare lite här och där, oklart om vi kommit in någonstans än.