Styrelsen

Nuvarande styrelse för Liberala partiet.

Ordförande

Andreas Agorander

E-post: andreas.agorander@liberalapartiet.se

prof_sned_smallFödd i Karlstad och uppväxt på landsbygden. Jag är idag bosatt i Säffle, mjukvaruutvecklare mot industriella maskiner och embeddedsystem, med ett förflutet som montör inom sågverksindustri.

Intresserad av politik sedan barnsben, fann jag mig tvungen att delta i bildandet av ett nytt parti när inget av de befintliga passade. När jag inte sitter framför datorn utövar jag hobbies som sportskytte och bordtennis.

 

Styrelseledamöter

Fredrik Dellby (kassör)

E-post: fredrik.dellby@liberalapartiet.se

dellby_smallBiografi kommer inom kort!

 

 

 

 

 

 

Emil Spets (vice ordförande)

E-post: emil.spets@liberalapartiet.se

Född 1989 i Göteborg. Flyttade till Sveg 1997. Läste samhällsvetenskap på Härjedalens gymnasium och därefter kriminologi mot Högskolan Kristianstad. Gjorde värnplikten som militärpolis på Livgardet. Har tidigare arbetat som väderobservatör, säljare och säljcoach. Arbetar numera som kundtjänstansvarig.

Har alltid varit liberalt sinnad, men blev på allvar intresserad av liberal politik år 2011 efter att ha lyssnat på tal av Ron Paul. Blev medlem i Liberala Partiet kort därefter. Anser att
ett anarkokapitalistiskt samhälle fritt från statligt förtryck är värt att kämpa för.

 

Ylva Trollstierna (sekreterare)

E-post: ylva.trollstierna@liberalapartiet.se

ylvaFödd i Boden 1959.
Arbetat inom olika serviceyrken (bl.a. utbildad snabbköpskassörska), uppvuxen i en företagare familj av starka kvinnor och provat på olika yrken som egen företagare och lärt mig den hårda läxan av det och hur byråkrati kan drabba en enskild individ.

Utbildad inom Waldorfakademin till lärare (en termin kvar). Författare, coach och fosterhem idag. Många anser mig vara pragmatisk, och en obotlig optimist. Jag är idérik, kreativ och älskar utmaningar och att gå utanför ”boxen” och tror på människans goda vilja.

 

Tibor Knezevic

E-post: tibor.knezevic@liberalapartiet.se

Biografi kommer inom kort!

 

Fredrik Laving

E-post: fredrik.laving@liberalapartiet.se

lavingFödd i Göteborg 1986. Har via Nyköping, Lillehammer, Nyköping, Södertälje, Nyköping, Sogndal, och Bærum, bosatt mig i Oslo. Är utbildad elektriker. Har sedan studenten jobbat som lärare butiksbiträde.

Hittade Liberala partiet genom mitt engagemang i norska partiet Liberalistene. Är även ledare i det norska ungdomsförbundet Liberalistisk Ungdom sedan oktober 2015.