Vi söker hela tiden engagerade människor som vill vara med och utveckla vår sakpolitik och vår organisation. Är du rätt person? Sök till någon av följande uppgifter redan idag!

Har du frågor om Klassiskt liberala partiets behov hör av dig till info@liberalapartiet.se.

Bloggare

Är du liberalpartist och bloggare? Vill du skriva på vår blogg? Skicka ett mail till  info@liberalapartiet.se och berätta vad du är intresserad av att skriva om så får du ett konto. Har du en egen blogg, skicka gärna med en länk till oss.

Designers

Snygga affischer, flygblad och hemsidor är viktiga för att kunna sprida det liberala budskapet. Är du designer och vill hjälpa oss, hör då av dig till info@liberalapartiet.se Bifoga gärna exempel på tidigare arbete.

Lokala representanter

Vill du starta upp din egen lokalavdelning där du bor? Våra lokala representanter har i uppgift att samordna partiets aktiviteter respektive områden samt att arrangera olika aktiviteter så som nätverkande träffar, affischeringar och flygbladsutdelningar, demonstrationer. Ansök om att bli lokal representant för Klassiskt liberala partiet på info@liberalapartiet.se Du hittar en lista över alla lokala representanter vi har idag under fliken ”Lokalt” i toppmenyn.

Webbutvecklare

Internet är den främsta marknadsförings- och informationskanalen för Liberala partiet. Vill du vara med och utveckla samt sköta våra hemsidor hör då av dig till info@liberalapartiet.se.