Liberala partiet firade 1:a maj

Det var soligt och varmt, folk över hela staden verkade lite extra glada denna söndag den 1:a maj 2016. Nere på Sergels Torg skrek Syndikalisterna efter mer och mer av de få som fortfarande vågar driva företag i Sverige, någon motprestation talades det dock aldrig om.
Liberala partiet var givetvis på plats, mitt på Hötorget ställdes det upp ett bord dukat med kaffe, informationslappar och gummiarmband.

1-maj-stockholm-2Mellan bordet och en närliggande struktur sattes banderollen med den för partiet smått komiska frasen “Båd stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner.” – taget från en av verserna till Internationalen. Versen som sällan sjungs av andra som demonstrerar denna dag.

Folk var nyfikna på denna grupp människor som med rejäla smil på sina ansikten började dela ut flygblad och konversera med både lokalt folk och turister. Det hela gick mycket lugnt till och många var positivt överraskade över att det finns ett parti som vill något annat än de åtta som numera innehar stolar i riksdagen.När kvällen närmade sig var kaffet slut, flygbladen likaså och ett mera upplyst Stockholm gick ner för varv.

Tack till alla som ställde upp och tack till alla nyfikna stockholmare som besökte oss denna dag för att diskutera ett reellt alternativ till dagens välfärdskoma.